5 fremragende opskrifter med æbler

På gensyn september – et tilbageblik

blomsterJeg tror simpelt hen at september er den måned i år der er forsvundet hurtigst – sådan føles det i hvert fald.

Jeg har haft rigtig travlt med arbejde, træning og kursus så tiden er bare fløjet afsted. Samtidig har vi heldigvis kunnet nyde hinandens selskab i familien også på travle hverdage, så det har også været en rigtig dejlig måned.

På blogfronten er det blevet til flere indlæg og i vanlig stil vil jeg lige lave et tilbageblik på de mest populære indlæg i denne måned – så hvis du har misset dem i første omgang får du chancen her.

she-believed-she-could-so-she-didNej, jeg har ikke tabt 15 kg

Mit indlæg om den proces jeg har været i (og stadig befinder mig i) mens jeg har tabt mig er på læsernes absolutte favorit liste – se det havde jeg ikke lige set komme. Flere har skrevet og spurgt om jeg vil fortælle mere om processen, om at have en personlig træner, hvordan jeg holder motivationen og om alt det med det mentale arbejde. Det vil jeg virkelig gerne – jeg skal bare lige finde den rette måde at gøre det på. Det er ikke fordi jeg ikke har lyst til at dele – det er nok mest tanken om, hvordan jeg får det ind som en naturlig del af hele mit madunivers. Men altså – det er jo en naturlig del af min hverdag, så det skal der selvfølgelig også være plads til her, når i ligefrem efterspørger det. Fik du ikke lige læst indlægget, kan du finde det lige her.

broedslangerBrødslanger

Lidt mindre overraskende var det at de øvrige indlæg i var vilde med handler om opskrifter på bagværk. Heriblandt disse brødslanger, der er super lette at lave og som både store og små synes er sjove. Du finder opskriften på bloggen lige her.

valnoeddebollerValnøddeboller

Endnu en brødopskrift i tog godt imod. De her boller er nogle af mine absolutte yndlings – jeg elsker den bitre smag fra valnødder og den tekstur bollerne får fra hvidtøllen. De er helt perfekte mens de stadig er lune – gerne med et godt lag smør på. Hvis du også bliver fristet finder du opskriften lige her.

brownieDen ultimative brownie

Det må man kalde en slutspurt der vil noget – selvom denne opskrift først ramte bloggen i slutningen af måneden blev indlægget alligevel et af de mest læste på no time – betyder det at jeg skal overveje at skrive endnu flere kageopskrifter mon? En klassisk brownie, med masser af lækker chokolade – det er godt nok svært ikke at holde af. Find opskriften lige her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 fremragende opskrifter med æbler