5 fine steder du bare må opleve i Østrig

5 familievenlige hoteller i Hamborg

Noget af det jeg ganske ofte får spørgsmål omkring er overnatningsmuligheder i Hamborg – og hvilke jeg kan anbefale når man rejser med børn. Derfor tænkte jeg at det var oplagt at jeg bryggede et indlæg sammen om emnet.

Vi har efterhånden prøvet rigtig mange af byens hoteller og heldigvis haft positive oplevelser de fleste steder – alligevel har vi naturligvis nogle favoritter og det er dem jeg gerne vil dele med jer her. Vi bor som regel helt centralt, idet vi bruger selve byen rigtig meget og det synes jeg egentlig er en ret fin måde at sortere på når du skal vælge hotel i byen – find ud af hvilken placering der er vigtigst for jer når i rejser og gå efter den. Der er hoteller i alle prisklasser i byen, så alle kan være med. Selvom vi kender en del af hotellerne og godt ved, hvilke vi foretrækker laver jeg altid et pristjek på Trivago og hotellets egen hjemmeside – og jeg ringer også gerne direkte til hotellet hvis jeg tænker de kan være behjælpelige med en endnu bedre pris hvis jeg taler med dem direkte – det har været en god strategi flere gange.

 1. Park Hyatt Hamburg
  I vores optik er der intet hotel, der kan sammenlignes med Park Hyatt. Vi har besøgt hotellet igennem snart 12 år og det er vores absolutte favorit, både når vi rejser alene og når vi har børnene med. Deres standard og service er out of this world. Vi booker altid connecting rooms når vi har børnene med og her kan det betale sig at ringe direkte til hotellet for at spørge på familiepris – så får man nemlig (med ganske få undtagelser, ved for eksempel nytår) børnenes værelse til halv pris. Det er i det hele taget et af de hoteller hvor vi gerne benytter os af at ringe direkte til hotellet. Værelserne er lækre og rummelige, hotellet ligger centralt og deres morgenmad er næsten en attraktion i sig selv. Vi kalder det verdens bedste hotelmorgenmad – det siger ikke så lidt. Hotellet har også en lækker spa afdeling og her kan du som voksen forkæle dig selv med alt fra massage til behandlinger. Desuden er der et udmærket fitnessområde og en lækker pool, boblebad, sauna og kolde bade. Alt sammen lækkert og luksuriøst indrettet. Børn er velkomne i poolen og vi har sjældent oplevet at der var mange mennesker – det synes vi er ret fint. Prismæssigt ligger hotellet i den lidt dyrere ende, men vi synes altid at det er alle pengene værd og går man efter en særlig hoteloplevelse er Park Hyatt helt sikkert et besøg værd.
 2. Hamburg Marriott Hotel
  Marriott Hotel i Hamborg ligger placeret centralt i den ende af bymidten, hvor alle de “fine” butikker også er placeret. Hotellet, der er holdt i det mange nok ville betegne som klassisk hotelstil råder over virkeligt fine familieværelser, der sagtens kan rumme to voksne og to børn. Også dette hotel har en pool, hvor der som regel er en del aktivitet, men også fin plads til at slå sig løs. Børn er velkomne i poolen, dog skal man lige være opmærksom på, at der som regel er bestemte tidspunkter på dagen, der er forbeholdt voksne. Når man søger at booke et familieværelse (der er et stort et af slagsen, med sine knapt 50 kvm) er der ganske ofte en mulighed for at få adgang til executive lounge med i købet. Det betyder at man sammen med sit ophold får mulighed for at indtage drikkevarer, snacks, kage og pre-dinner tapas i loungen. Det er som regel med i værelsesprisen og selvom vi ikke altid udnytter det så meget, så synes børnene altså det er ret sjovt at få adgang til et særligt område – og snacks står de sjældent af vejen for.
 3. Renaissance Hamburg Hotel
  I samme hotelkæde som Marriott finder man Renaissance Hotel i Hamborg. Stilen er nærmest den samme og det samme gør sig gældende for prisniveauet og muligheden for at få et familieværelse. Her er familieværelserne også rummelige og byder på fin plads til 2 voksne og 2 børn. Dette hotel er også placeret centralt i midtbyen, der er venlig service og også en udmærket morgenmadsrestaurant på hotellet. På dette hotel er der ikke pool, men dog et udmærket fitnessområde.
 4. Hotel Sofitel Hamburg
  På listen over hoteller med et moderne udtryk finder du Hotel Sofitel. Hotellet er centralt placeret og har fine, lyse værelser med en moderne indretning. Når vi besøger Sofitel booker vi som regel en prestige suite, hvor der er separat soveværelse og børnene sover i stuen på rigtig fine slå-ud-sofaer. Man kan meget nemt spise hjemmebragt mad i værelset, idet der også er et spisebord. Selvom vi som oftest spiser ude, kan vi også godt lide muligheden for at kunne hente mad efter en lang dag i byen og så er et spisebord altså lidt ekstra luksus i den forbindelse. Der er rummelige og lækre badeværelser og madrassene på dette hotel er altså værd at skrive hjem om – de er ret lækre. I hvert fald så lækre at vi har bemærket det. Hotellet har en fin pool, hvor også børn er velkomne – dog lukker poolen for børn sen eftermiddag, så det skal man lige være opmærksom på.
 5. Radisson Blu Hotel Hamburg
  Radisson Blu Hotellet, eller Playstation hoteller som vi kalder det, ligger i udkanten af midtbyen med udsigt over byparken Planten und Blomen og lige op ad den fineste banegård Hamborg har at byde på, hvis du spørger mig. Desuden er hotellet placeret så man fra de fleste værelser har den mest betagende udsigt over byen. Hotellet har de seneste år gennemgået en større renovering og det har løftet stedets udtryk betydeligt, synes jeg. Værelserne er lyse og rummelige og designet er lavet så man har forsøgt at opnå en urban New York stil (om det helt er lykkes ved jeg ikke). Hvis man bor på hotellet skal man næsten tage en tur op i baren – om ikke andet så for at opleve den udsigt der er deroppe fra – den er ret unik når det kommer til udsigt over byen. Der er fitness og spa på hotellet – dog forbeholdt voksne.
  Der er en kortere gåtur ind til midtbyen, men som nævnt er hotellet placeret lige op ad en banegård (bare rolig, støjen fra togene hører man ikke på hotellet) så hvis man foretrækker det kan man nemt tage toget rundt i byen. Byparken Planten und Blomen er bestemt et besøg værd og den grænser helt op til hotellet, så der er ikke langt til en dejlig oplevelse i parken.

På listen over familievenlige hoteller kunne Side Design Hotel også nemt have optrådt (meget lækkert designhotel med pool, lyse værelser og god mulighed for at have børn med). Det samme gør sig gældende for Scandic Emporio Hotel (fine værelser, dog lidt mindre end de fleste af de andre)  – consider them a bonus.

Leder du efter oplevelser for hele familien i Hamborg kan jeg anbefale dig at læse med på dette indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 fine steder du bare må opleve i Østrig