Julespil for hele familien - af den hjemmelavede slags

Få de fineste blomster til jul – og alle de andre dage

Hvis der er noget jeg holder af, så er det blomster. Jeg synes det er den fineste hverdagsluksus, der findes. Heldigvis har vi en butik i byen, der laver virkeligt flotte buketter – nogle der er noget ud over det sædvanlige. Jeg har tidligere lavet et indlæg om butikken – det kan du læse her.

I længere tid havde jeg også gået og sukket lidt efter blomsterne fra Bloomon, som jeg har set masser af hos dem jeg følger hos Instagram. Buketterne er finurlige og helt unikke, sådan som Bloomon selv beskriver dem. Alligevel holdt jeg lidt tilbage, for det der med at bestille blomster man ikke har set på forhånd var jeg ærligt talt ikke helt sikker på. Og hvordan ville det lige fungere det der med at få dem leveret med posten.

Alligevel besluttede jeg mig for at hoppe ud i det og prøve – man kan nemlig selv regulere, hvor tit man får blomster, hvor store buketterne skal være og også sætte “på hold” i en periode hvis man ønsker. Så i virkeligheden havde jeg jo ikke så meget at tabe – hvis ikke jeg kunne lide det kunne jeg bare droppe det igen – der er ingen forpligtelser forbundet med deres service.

Da jeg skulle bestille første gang og skulle vælge mellem en lille, en medium og en stor buket var jeg ret overbevist om at en lille buket nok ikke synede af meget så jeg bestilte en medium. Tak for kaffe siger jeg bare – aner ikke hvad jeg skulle have gjort med en stor buket. Fordi jeg bestilte i anledningen af en kampagne fik jeg en vase med gratis – og den passer bare spot on til blomsterne og den størrelse buketten har. Så det er afgjort en god ting at have den rigtige vase til.

Blomsterne bliver leveret i en høj kasse og de står sikkert og lider ingen overlast ved transporten. Som en del af Bloomons service er der også en lille bog med blomsterne med en guide til hvordan man bedst passer blomsterne og ikke mindst hvordan man arrangerer dem – for sådan en som mig, der ikke har den fjerneste anelse om at arrangere blomster er det virkelig en god service.

Jeg har valgt at få blomster hver 14.dag – det passer så fint i forhold til at den seneste buket så er begyndt at hænge lidt – men de holder sig virkelig godt og jeg er endda ikke så nem at imponere, så det siger lidt.

Skulle du have fået lyst til at prøve de fine blomster fra Bloomon er du velkommen til at bruge dette link – så får du en gratis vase med den første buket blomster.

For en god ordens skyld skal jeg nævne at jeg ikke er blevet betalt for at skrive dette indlæg – det er en ærlig anbefaling og jeg har selv betalt mine blomster og har ingen aftale med Bloomon. Alligevel kan indlægget naturligvis opfattes som reklame og derfor får du det naturligvis at vide.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julespil for hele familien - af den hjemmelavede slags