Urban gardening 1- Dyrk dine grøntsager på altanen...

Ses vi på Pinterest?

Pinterest

En ting er blogs som jeg er vild med at læse – en anden ting er Pinterest. Det har jeg virkelig tabt mit hjerte til. (Måske endda grænsende til afhængighed) Det er både den mest fantastiske måde at “spilde” tid på og samtidig vanvittigt brugbart. Hvis du nu skulle sidde og tænke “…og hvad er det så overhovedet – det der Pinterest”? så følger der en lille forklaring. Pinterest er en virtuel opslagstavle (den bedste måde jeg kan beskrive det på) hvor du kan organisere og dele de ting du finder på Internettet. Alt er baseret på billeder så det er fantastisk når man er visuel mindet. Selve hjemmesiden er designet som mange andre sociale medier – du laver en profil, men i stedet for at du skriver statusbeskeder så kan de der følger dig se alle dine “pins” – altså alle de billeder du har slået op på dine opslagstavler. Du organiserer selv dine pins i forskellige kategorier, som du selv vælger. På den måde har du og andre overblik over alt det du er blevet inspireret af og ønsker at gemme. Det kan lyde en smule kompliceret, men det er faktisk rigtig underholdende – det er blevet lidt af en afhængighed for mig at surfe på Pinterest – her er nogle af grundene til at jeg er faldet for konceptet:

  1. Det får mig til at føle mig enormt kreativ – også selvom jeg ikke nødvendigvis kreerer noget som helst. Jeg skal slet ikke begynde at holde tal på hvor mange timer jeg har brugt på Pinterest hjemmesiden og på andres “opslagstavler”. Jeg kan sidde i timevis og lægge lækre billeder op på min profil – af ting der er smukke, projekter jeg gerne vil afprøve, madopskrifter jeg gerne vil lave eller udvikle på eller boligindretning.
  2. Jeg finder så mange madopskrifter som jeg tester i min familie – ny inspiration til den gamle velkendte (og til tider kedelige) madplan og smarte måder at spare tid i køkkenet på, idéer til nye køkkengadgets – dem kan jeg i øvrigt aldrig få for mange af.
  3. Der er absolut ingen grænser for hvad jeg kan finde af inspiration til min bolig – alt fra spændende gør-det-selv projekter til boligindretning, trends og smarte løsninger til hjemmet. Det er meget muligt at jeg lige nu bor i et hus, der kunne trænge til stilmæssig opgradering (det vil et hus bygget i forrige århundrede nok altid gøre) men jeg ved i hvert fald hvordan jeg godt kunne tænke mig det skulle se ud.

Måske er du allerede på Pinterest – ellers har du nu muligheden for at tjekke konceptet ud – og du er naturligvis velkommen til at finde mig derinde og følge med i min profil – den er lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Urban gardening 1- Dyrk dine grøntsager på altanen...