3 grunde til at jeg elsker at lave madplan

Castus ambassadør

castus_frokost

Jeg er så glad for at have indledt et samarbejde med Castus om at være ambassadør for dem. Jeg synes at samarbejde med virksomheder er så spændende, så længe jeg føler de passer til mig. Det gør Castus i den grad og derfor er jeg også ekstra glad for at de spurgte om jeg kunne tænke mig at være ambassadør.

En af mine opgaver som ambassadør er blandt andet at udvikle spændende opskrifter med Castus produkter – og hvis der er noget jeg er vild med så er det konceptet med at udvikle nyt. Du vil kunne se opskrifterne både her på bloggen og ovre på Castus’ blog – jeg skal nok sørge for at linke når der er nyt.
Er du vild med Castus produkterne får du også chancen for at vinde nogle af produkterne en gang imellem. Jeg er nemlig også vild med at lave konkurrencer – det giver altid så meget samtale og masser af nye idéer så det er ren win-win.

Du kunne jo starte med at hoppe over på Castus hjemmeside og se opskriften på mine morgenmadsmuffins – der i øvrigt også er gode til madpakken. Dem finder du lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 grunde til at jeg elsker at lave madplan