Hamborg for hele familien

Picnic på en helt almindelig torsdag

agnes_i_marken

Indrømmet – en helt almindelig torsdag er det jo ikke. Ungerne har stadig ferie, men deres far er tilbage på arbejde og jeg forsøger også at arbejde lidt når det kan lade sig gøre. Så vi er vel et eller andet sted midt imellem ferie og hverdag.

På de tidspunkter kan det være godt nok lige at forsøge sig med små hyggelige indslag. Jeg kender ingen (som i ingen) der er så vild med picnic som vores datter. Til sin 5-års fødselsdag var den bedste gave hun fik en picnickurv med tilbehør – hun var så lykkelig. Hvis det stod til hende holdt vi picnic hver eneste dag hele året rundt, så konceptet er en velkendt sag på vores matrikel.

Derfor var det også oplagt at vi lige indlagde en picnic i dagens program. Agnes ordnede alt, pakkede madpakke, snacks og et lille tæppe og havde skam også bestemt destinationen. 

Vi bor på landet og har en stor have – sidstnævnte kendt som parken – men netop idag havde hun besluttet sig for at vi skulle holde picnic “på toppen af bakken”. Bagerst i vores have er der en sti mellem to marker, der fører op til det fineste udsigtspunkt – her er der opstillet en lille bænk og et bord og der er den skønneste udsigt over fjorden.

Perfekt sted til en picnic. agnes_i_marken_loeb

Vejret var i bedste dansk sommer stil, men humøret fejlede ingenting så vi nød den medbragte mad og ungerne legede gemmeleg. Endnu en gang var picnic en succes – vi har nu heller aldrig prøvet andet. Uanset om det foregår på køkkengulvet, i haven eller som i dag med udsigt over modne kornmarker og fjorden.

fjorden

Kender i det med at det nogle gange er de mest simple ting, der bringer størst lykke? Sådan synes jeg tit det er hos os.
Da vi var på ferie for et par uger siden var det største hit at vi var ude og sejle i speedbåd – det havde Agnes ønsket sig i flere år og hun hvinede af fryd i den time turen varede.

Jeg overvejer om jeg skal overraske hende med en picnic når hun har fødselsdag om et par uger – hun har fri på dagen og det kunne være en hyggelig aktivitet inden alle gæsterne kom – og jeg ved det ville være et sikkert hit.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hamborg for hele familien