Fødselsdagskage ud over det sædvanlige

De fineste fødselsdagsgaver og en Playmobilkonkurrence

mamamemo_cafe[Indeholder reklamelinks]

Sådan en børnefødselsdag bringer jo som regel masser af fødselsdagsgaver med sig. Det gjorde sig sandelig også gældende da Agnes havde fødselsdag i onsdags.

Hun har tidligere haft en virkelig fin købmandsdisk, som hun har leget rigtig meget med – den fylder imidlertid lidt for meget på hendes nye værelse og er derfor blevet solgt. Hun syntes faktisk også at hun var ved at være lidt for stor til at lege med den. Til gengæld har hun længe haft et ønske om at åbne en lille café.

Da jeg så den fine café – og bagerdisk fra Mamamemo var jeg solgt på stedet – den er lavet i træ, har en akrylplade forrest og den helt perfekte størrelse synes jeg. Den måtte straks i den virtuelle indkøbskurv. Jeg købte bagerdisken lige her. Ved samme lejlighed fandt jeg den lille isbod – også fra Mamamemo. Den kom på ønskelisten og hun var heldig at få den også. Isboden er også købt hos Lirumlarumlej og kan findes her. Det fine kagefad med låg fandt jeg også  hos Lirumlarumleg – det matchede jo perfekt.

iscafe

Straks da hun havde fået gaverne blev det hele samlet og sat op og så har der nærmest været døgnåbent i caféen siden. Hun er den perfekte vært der tager imod sine gæster, finder et passende bord, tager imod ordrer og serverer med et smil og yder i det hele taget god service. Hun kender alle sine gæster godt, så der er også “custom service” til alle der besøger caféen, der i øvrigt er blevet navngivet Den Sorte Kat (årsagen til navnet er fortsat ukendt). Når jeg besøger caféen er der altid et udvalg af kogebøger jeg kan sidde og læse i og hun ved hvilken kaffe jeg bedst kan lide. Klart at det hurtigt er blevet mit nye stamsted.

tesaet_bloomingville

Idag har fødselsdagsbarnet så været på indkøb for hun havde også fået penge i gave – hun var helt sikker på at hun måtte købe ekstra ting til caféen og valgte det fineste te-sæt fra Bloomingville og et desserttårn fra Hape. Begge dele købte vi i vores lokale Ønskebørn, men du kan blandt andet finde det fine te-sæt her og desserttårnet her. Vi kunne slet ikke komme hurtigt nok hjem fra butikken idag og jeg har siddet bænket i caféen siden.

cafe_kager_tesaet

Ud over at have etableret sin café er hun også svært begejstret for Playmobil og her fik hun udvidet sin samling med noget fra den nye bryllupsserie. Vi tænker at der med garanti er en masse af jer derude, der også har børn, der er vilde med Playmobil og derfor vil vi gerne udlodde den fine bryllupslimousine til en heldig læser. Som sådan en slags fødselsdagsgave fra os til jer.

Læg en kommentar herunder og fortæl gerne hvad der er på jeres børns ønskeliste – så kan det være der er andre, der bliver inspireret til hvad der skal på ønskelisten til jul – den tid kan jo hurtigt nok komme er min erfaring.

Konkurrencen slutter onsdag 16.august kl.19 og vinderen findes ved tilfældig lodtræning herefter. Husk at skrive mailadresse (det er kun mig der kan se det hvis du benytter feltet, hvor der står email) så jeg kan komme i kontakt med dig hvis du er den heldige vinder.

playmobilkonkurrence

 

32 kommentarer

 • Helene

  Min datter er godt nok kun 1,5 år, men det har jo ikke forhindret hendes mor i at starte samlingen allerede i håbet om, at hun kommer til at elske at lege med det, lige så højt som jeg selv gjorde, da jeg var lille.. hihi :-)) Indtil hun bliver lidt ældre pynter det fint på hylden på hendes værelse..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jette

   Godt at din datter har sin mor til at starte samlingen – tænk at legetøj vi havde da vi var små stadig kan være et hit idag – det er altså ret fantastisk. Held og lykke i konkurrencen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Christiansen

  Her hjemme stod sidste fødselsdagsgave (4 år) på et playmobil dukkehus og ved hun allerede snakker om noget med en konge og en dronning til jul.. kan se det er gået vores næser forbi, at der er kommet en bryllupsserie.. så den kommer nok også på ønskesedlen til jul! Det er jeg næsten sikker på! Så limousinen vil være en god start!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jette

   Playmobils dukkehuse er bare fine – sådan et har min datter også. Den bryllupsserie er simpelt hen så fin synes jeg – ligesom alt det andet. Rigtig god uge til dig og held og lykke i konkurrencen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Ingen ønskeseddel uden Playmobil. Begge mine piger er vilde med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jette

   Det er faktisk også altid sådan for vores datter – det er bare et hit det Playmobil. Håber du har haft en dejlig start på den nye uge. Held og lykke i konkurrencen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Vilstrup Kristensen

  Det største ønske til min datters 2 års fødselsdag i næste måned er et parkeringshus med tilhørende biler 😄 Vi ville så gerne vinde denne fine præmie 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jette

   Hvis der er noget der er et godt ønske når man bliver 2 år så er det da et parkeringshus med tilhørende biler – det er jeg fan af. Held og lykke i konkurrencen og hav en fantastisk start på ugen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line andersen

  Den fine bagerdisk står helt sikkert også øverst på min datters ønskeseddel sammen med kasseappparat og kager 😍🎂🍰 Og så et dukkehus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jette

   Hej Line, det lyder som nogle gode ønsker – et dukkehus er nærmest også en klassiker når man har en pige. Held og lykke i konkurrencen og rigtig dejlig søndag til dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Åhhh… her sidder vi også midt i ønskesedler, da den store fylder 6 på onsdag. Han ønsker sig primært Lego og Paw Patrol-ting, men i år har der også sneget sig en ægte skruemaskine og Arlas mælkekasser ind (“for dem kan man bygge med og lave en hel masse andet”). Den lille fylder 4 om tre måneder og har i anledning af storebrors fødselsdag også været i gang med ønskesedlen… hun ønsker sig prinsesse-kjoler og klæd ud tøj generelt. Og så en pung så hun har er sted, hun kan gemme alle sine penge (

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jette

   Det er altså ret stort det der med at fylde 6 år – en ægte skruemaskine lyder som noget enhver 6-årig bør have – sejt ønske. Jeg synes også din datter har gode ønsker – en pung hvor man kan gemme alle sine penge er en virkelig god idé kan du hilse fra økonomen og sige 😉 Tillykke med den store på onsdag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Vi holder netop fødselsdag for min datter ella på 4 år, både i dag og i morgen, hvor hun får bager disk, isboden og kasseapperatet. Derudover ønsker hun sig en dino og et billede af hele familen. 😃
  Playmobil gør det virkelig godt, er bla. Helt forelsket i akvarieserien, meb lemosinen er også mega nice 😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jette

   Wow så kan hun også åbne egen café og isbod – kasseapperatet er også bare så fint. Stort tillykke med hende. Hvor er det bare et fint ønske med et billede af hele familien – det er jeg fan af. Rigtig god fødselsdag til Ella og hele familien.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Sørensen

  Viktoria, som har fødselsdag til november, ønsker sig bamser. Specifikt pandaer i det uendelige. Også ting med pandaer <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jette

   Hvor sjovt med pandaerne – hvordan er hun blevet inspireret til det? Held og lykke i konkurrencen og god weekend Eva 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Frigaard

  Nu har jeg ikke lige selv børn i Playmobil alderen, meeen jeg ved at det er et kæmpe hit hos Ida, 5 år. Hun er blandt andet vild med deres ting med heste.
  Lego Friends er også et hit og såmænd også en bil mm <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jette

   Jeg synes simpelt hen Playmobil laver de fineste ting så jeg kan godt forstå det er et hit hos Ida også… held og lykke i konkurrencen og god weekend til dig Gitte 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvis jeg blev den heldige vinder, skulle min datter glædes med den – hun har fødselsdag her d. 26 august, og jeg ved, at hun vil få masser’ af sjov med den fine playmobil bryllupslimousine ☺️🎉
  Derudover ønsker hun sig legemad til sit Legekøkken, og nye gummistøvler (..hvilket nok egentlig mest er moderens ønske 😅) men med den her “sommer” vi har haft, er jeg sikker på at hun bliver gladere for dem end et par sandaler 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jette

   Åh så har hun en fødselsdag lige om hjørnet – det lyder som en oplagt gave med Playmobil. Og du har desværre ret – gummistøvler er mere aktuelt end sandaler i år. Heldigvis kan man finde nogle ret fine gummistøvler og hvis man smider en tilladelse til at hoppe i vandpytter med i pakken bliver det med sikkerhed et hit. Tillykke med hende på forhånd. God weekend og held og lykke i konkurrencen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solskin

  Bamser og trælegetøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jette

   Bamser og trælegetøj er altid et hit. Held og lykke og god weekend.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kenneth Glerup Schøn

  @jettegad “DONE” ✍😃👍🍀 WOW Ville da være total klasse også dejligt at vinde så “LÆKRE” en præmie til Malika-Pigen.. Nice GAW Prøver lige “LYKKEN” og håber på “HELDET” Krydser fingre for vildt.. ✍😉👍🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jette

   Sådan Kenneth – held og lykke i konkurrencen. Det lyder som om at det ville være et hit hos Malika. Rigtig god weekend.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Guldborg

  Hvis jeg vandt, ville jeg give den til min skønne bonusdatter, der venter en lille prinsesse, midt i september😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jette

   Hej Pia, det lyder som en virkelig god idé 🙂 Jeg er helt overbevist om at den prinsesse er noget ganske særligt 😉 Held og lykke og dejlig weekend til jer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Min yngste datter på tre er vild med sin storesøsters playmobil, og sniger sig til at lege med prinsesseslottet, så der står helt sikkert også playmobil på hendes ønskeseddel. Derudover ønsker hun sig en mikrobølgeovn til sit legekøkken, og et lille forklæde (som jeg netop har syet til pakkekalenderen)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jette

   Hej Ditte, det lyder helt oplagt at din datter skulle have sit eget Playmobil – jeg synes det er en skøn klassiker og jeg er selv ret stor fan af Playmobil. Jeg er helt sikker på at forklædet bliver et hit – hvor er et en god idé til pakkekalenderen. Godt at høre at jeg ikke er den eneste der tænker at december er lige om hjørnet God weekend og held og lykke i konkurrencen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Tillykke med datteren 🇩🇰 Sikke lækre ting. Mine egne børn er – desværre – vokset fra legetøj og ønsker sig nu lækre bøger (JK Rowling er favorit), kreative ting som gode blyanter, penne og smykkedele, sjove t-shirts, oplevelser om det er en tur på aRos, havnerundfart i Hamborg eller picnic på Christiania er lige meget bare vi gør det sammen ❤️
  Limousinen vil jeg give videre til en god ven som er tosset med biler og lige har fået en prinsesse i søndags 💗 Tak for en fed og inspirerende blog 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jette

   Hej Malene, tusind tak for din fine kommentar. Det lyder som en oplagt gaveidé til en prinsesse hvis du skulle være den heldige vinder. Jeg synes det lyder som nogle virkeligt dejlige ting dine unger ønsker sig – der er også noget fint ved det når de bliver større og man kan have fælles oplevelser på en anden måde. Som du måske har luret er både picnic og Hamborg et stort hit hjemme hos os. Held og lykke i konkurrencen og rigtig god weekend.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Vil give den videre til min niece som ønsker sig hele Playmobil bryllups serien:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jette

   Det lyder som en fremragende idé Vibeke – det er virkelig også en fin serie. Held og lykke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagskage ud over det sædvanlige