Økologisk høstmarked lige om lidt - ses vi?

Glæde på glas – en nem og personlig gaveidé

glaede_paa_glasKender i det med at man nogle gange har en samtale med en god ven, der bringer lidt ekstra perspektiv ind i ens liv? Hvor man efterfølgende får lyst til at vise sin taknemmelighed og glæde over at de er i ens liv.

Sådan en samtale havde jeg for nylig med en af mine venner og efterfølgende tænkte jeg at jeg virkelig gerne ville gøre lidt ekstra for hende. Min første tanker var at købe en buket blomster og sætte foran hendes dør, men jeg havde egentlig mere lyst til at gøre noget der var lidt anderledes. Og noget der måske var lidt mere langtidsholdbart end blomster.

Jeg kom frem til at “glæde på glas” måtte være det helt rigtige koncept til formålet. Jeg lavede en bunke sedler og skrev forskellige citater på dem, små finurlige råd og sætninger, der har betydning for vores venskab – i ved nogle af dem som kun vi to ville forstå og grine af.

Alle sedlerne blev foldet og lagt i en stor glas med patentlåg og jeg skrev et lille kort, hvor der stod at sedlerne var til dage, hvor hun lige havde brug for et godt grin, mod eller et virkelig mærkeligt råd.

Heldigvis blev hun rigtig glad for gaven og jeg har efterfølgende fået flere beskeder fra hende når hun lige har trukket en af sedlerne. Og jeg bliver lige glad hver gang for det betyder at formålet med gaven er blevet opfyldt.

Idéen med glæde på glas er jo virkelig simpel, men jeg er alligevel vild med konceptet. Det kan gøres personligt og man kan naturligvis dreje konceptet som man har lyst til. Essensen er at det bringer glæde hos modtageren – og så sker der jo altid det fantastiske at det også altid skaber glæde når man er giveren og kan mærke, hvordan det bliver modtaget.

Måske har du andre idéer til hvordan man kan glæde en god ven, et familiemedlem eller andre mennesker i ens liv – del dem endelig her i kommentarfeltet – jeg samler på den slags dejlige historier.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Økologisk høstmarked lige om lidt - ses vi?