[Opskrift] Lækre bananmuffins med chokolade

30% rabat på alt hos The Body Shop

body_shop[Indeholder reklamelinks]

Når der nu stadig er længe til december, hvor det atter er tid til at åbne min julekalender fra The Body Shop, så er det godt at de jævnligt kører virkelig fine tilbud på mine yndlingsprodukter.

Lige nu har The Body Shop faktisk 30% rabat på ALT, hvis man er medlem hos dem. Du kan endda blot melde dig ind i deres fordelsklub (det er ganske gratis) og så få gavn af tilbuddet med det samme. Netop nu har de også fri fragt hvis du køber for minimum 300 kroner. Det er faktisk lidt som juleaften lige der.

Mit medlemskab hos The Body Shop er faktisk ét af dem jeg værdsætter og ikke et af de utallige medlemskaber, der blot ender som endnu et plastickort i pungen. Med medlemskabet får du point ved hvert køb, du får særlige tilbud og endda en gave når du har fødselsdag.

Jeg har ret tør hud og har haft svært ved at finde hudplejeprodukter jeg kunne tåle og samtidig føle at min hud fik fugt nok. Det klarer jeg nu med Vitamin E serien fra The Body Shop – det er nok mine absolutte favoritprodukter fra deres side. Faktisk er der ikke nogen af de produkter jeg har prøvet fra The Body Shop som jeg ikke var fan af – det skulle da lige være deres bronzer, men det havde ikke noget med selve produktet at gøre, men nok mere at det ikke lige var mig at bruge sådan en sag.

Anyways – du skal selvfølgelig have koden, der sikrer dig de 30% rabat på alt – koden er LYBCDK og rabatten gælder til og med 3.september.
Du kan besøge The Body Shop lige her – jeg har allerede været inde og sikre mig et lager af mine yndlingssager.

body_shop_evitamin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

[Opskrift] Lækre bananmuffins med chokolade