[Opskrift] Lækre valnøddeboller

Jagten på den perfekte burger – Burger Anarchy Odense

sliders_burgeranarchyJeg er sådan et menneske, der altid er på jagt efter den gode madoplevelse. I min verden indebærer det så også jagten på den perfekte burger. Det er klart at det ikke blot kan være jagten på den gode burger, fordi det jo så forudsætter at jeg stopper jagten når den gode er fundet – det er nødt til at være den perfekte, fordi det så samtidigt legaliserer at jeg til stadighed tester. Smart ikke?

Da jeg i forrige uge besøgte min ældste søn i Odense foreslog han at vi spiste frokost på Burger Anarchy – han har tidligere besøgt stedet og var ret begejstret, så jeg syntes det var oplagt at vi testede, om vi mon kunne finde den perfekte burger der.
Om sig selv siger Burger Anarchy, at de er stedet, der gør op med alt vi måtte tænke om konceptet burger restaurant – at det er et sted hvor burgerne regerer og at man hurtigt vil få en fornemmelse af, at de ikke er bange for at skille sig ud.

Kender i det med at man så tænker at enten går det helt galt (fordi man kan skille sig ud, bare for at skille sig ud eller at det alligevel ikke holder, fordi det ikke har rødder i virksomhedens DNA) eller, at det holder hele vejen.? Hos Burger Anarchy er det heldigvis det sidste, der gør sig gældende.

burgeranarchyodenseAlt fra indretningen, som de selv beskriver som “organisk møder beton”, til deres menukort (ja jeg er til salg for lækkert design, der hænger sammen med resten af konceptet) og den venlige betjening holder hele vejen.

burgeranarchy_indretningIntet af dette ville dog have den store betydning, hvis ikke maden var i top. Hænderne op, de af jer der har prøvet at få serveret en burger, hvor bøffen enten var overstegt eller bollen mest af alt mindede om en tvebak (eller hvis man var rigtig uheldig en kombination af de to katastrofer)

Vi bestilte henholdsvis en El Diablo (fried kylling med chipotle mayo, chimichurri tomater, syltet chili og hjertesalat) og en Rictus Erectus (dansk oksekød, bourbon bbq, modnet cheddar cheese sauce, ahorn glaseret bacon og løgringe) og dertil forskellige fries.

burger_chicken_burgeranarchyDet var tydeligt at kvaliteten af råvarerne var i top – særligt begejstret var jeg for løgringene i min burger, fordi de rent faktisk var lavet af friske løgringe og ikke bare var tørre løg, der var druknet i dej. Ja, det siger noget om, hvad man i øvrigt får serveret mange andre steder, når man bliver så glad for noget, der burde være en selvfølge. Der var rigeligt mad til at vi blev mætte og vi måtte opgive at spise dessert, selvom vi ellers allerede inden vores hovedret blev serveret havde udset ud at vi skulle teste to forskellige af slagsen, så vi kunne smage så meget forskelligt som muligt. Der var ganske enkelt ikke plads til mere.

burgeranarchy_menukortNår man som jeg er uddannet inden for markedsføring og i øvrigt elsker ord og kommunikation er det svært ikke at se på helhedsindtrykket af selv samme – også selvom jeg jo i virkeligheden blot skulle anmelde maden. Men der ER bare noget med at oplevelsen bliver bedre, når det hele hænger sammen – og det gør den hos Burger Anarchy.

itsnottooexpensiveDen rå og lidt rustikke stil matchede både mad og markedsføring og jeg var svært begejstret for, at de på deres tavle havde skrevet “it’s not too expensive – you’re too cheap” – det var både en anelse kækt og havde humor. De kan hive den hjem, fordi konceptet holder.

Skulle man ønske vegetarmad kan det også lade sig gøre – faktisk laver de flere af deres burgere i vegetarversion, så der er også noget at vælge mellem for de, der måtte ønske at spise vegetarisk.

Når vi næste gang skal besøge Burger Anarchy (i havde nok luret at det var et genbesøg værd) så skal jeg afgjort prøve deres slider menu, så jeg kan teste flere forskellige burgervarianter – og så skal der altså være plads til dessert, eller happy ending, som de så retvisende kalder det hos Burger Anarchy.

Skulle du få lyst til at besøge Burger Anarchy findes de faktisk i både Odense og Næstved – du finder deres hjemmeside lige her.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

[Opskrift] Lækre valnøddeboller