Det der med kalendergaver

5 kreablogs jeg elsker at følge

regnbuer-og-enhjoerningeJeg elsker at lave kreative ting og har gjort det lige så længe jeg kan huske. Der er to ting, der kan få mig ud af fjerene klokken meget tidligt, selv i weekenden (ud over kaffe naturligvis) og det er hvis ungerne spørger om jeg vil læse for dem eller om vi skal hive kreatingene frem. Som en rigtig god ven plejer at påpege, så går jeg aldrig ned på udstyr – det samme gør sig gældende på kreafronten og det betyder at vi på vores matrikel har rigelige mængder af alt fra lækkert papir til selvtørrende ler. Der skulle jo helst være noget til enhver idé der måtte opstå, ikke?
Jeg bruger ret ofte Pinterest når jeg skal søge efter inspiration til vores kreative projekter og derudover har jeg også nogle favoritbloggere jeg følger med hos, når jeg skal finde ny inspiration.

engle_julekugler_diy_denkreativesky_19Den kreative sky

Hvis du endnu ikke kender Heidis univers, så skynd dig lige ind og se nogle af de vanvittigt fine sager hun laver. Fra første gang jeg stiftede bekendtskab med hendes arbejde blev jeg fanget af hendes utrolige opfindsomhed, kreativitet og fine måde at formidle kreative projekter på. Hun laver de lækreste skabeloner og prints man kan downloade på hendes hjemmeside og har en fantasi ud i det kreative arbejde jeg kun kunne drømme om. Der er masser af idéer til kreativ hverdag med børn. Hjemmesiden er virkelig nem at navigere rundt i og noget jeg er særligt begejstret for er, at Heidi har gjort sig umage med at lave DIY i kategorier, så det er ret nemt at finde inspiration til lige præcist det projekt man gerne vil arbejde på. Det er faktisk ret svært for mig at pege på blot én favorit blandt hendes mange projekter, men eftersom julen nærmer sig må jeg alligevel hinte om de fine julekugle engle, som du kan finde en DIY på lige her.

viggos-foedselsdagKreativ mamma

Jeg har fulgt Maria på Instagram igennem længere tid og er altid imponeret over, hvad hun finder på. For nyligt, da hendes søn Viggo fyldte 2 år, lavede hun det jeg vil kalde et  all-in bondegårdstema til hans fødselsdag. Jeg har aldrig set noget lignende – det var simpelt hen så gennemført og inspirerende. Vi taler om at alt fra invitationer, til borddækning, pynt og mad var koordineret og fangede temaet fuldstændig. Jeg var ganske enkelt blown away. Gør lige dig selv den tjeneste at tjekke Marias blog ud – jeg kan garantere dig at du vil blive inspireret. Du finder indlægget om Viggos fødselsdag med bondegårdstema lige her.

1-diy-painted-clay-fishHello Wonderful

Der er absolut intet at sige til at Agnes fra Hello Wonderful har så mange følgere. Sjældent har jeg set så kreativt og kulørt en kreativ legeplads som hos hende. Her er kreativitet, fantasi, leg og sjov i højsædet og du kan finde en lang række projekter, som du kan lave sammen med dine børn. Deres filosofi er blandt andet at inspirere til at lave minder via de kreative projekter. Hvert projekt på hjemmesiden er fint beskrevet med skridt for skridt anvisninger og fine billeder. Bloggen har masser af bidragydere og det betyder at der hele tiden er et væld af nye idéer til kreativ leg. Et af mine favorit projekter fra Hello Wonderful lige nu er de kulørte fisk lavet af selvtørrende ler, som du kan finde lige her.

flyvende_feer_perlerAnja Takacs

Lige som man måske bedst troede at perler var gået af mode kommer Anja på banen med de vildeste perledesigns. Jeg har aldrig set noget lignende. Glem alt hvad du troede du vidste om at lege med perler – vi taler pariserhjul i perler her. Ud over at dele ud af sin kreativitet på sin hjemmeside er Anja også forfatter til tre bøger om perler og en ret så genial app med mønstre. Man kunne fristes til at tro at det kun var for viderekommende, men Anja har netop lagt vægt på at både store og små skal kunne være med, når det gælder hendes perlekreationer, så der er noget for alle. Der er tilsyneladende ingen grænser for hendes kreativitet. Min datter er ret begejstret for de fine flyvende feer, som du kan finde på Anjas blog lige her.

halloweenkageEvents by Sam 

Her finder du kvinden, der er den vildeste temafest planlægger jeg nogensinde er stødt på. Ligesom det er tilfældet med Maria går Samanda også all-in når hun laver en fest. På hendes blog kan du finde idéer til alt fra Hello Kitty temafest over cowboyfest og enhjørningfest. Her bliver du også inspireret til både invitationer, pynt, mad og underholdning. Det er faktisk plug and play hvis du mangler inspiration til en temafest. Netop nu er timingen jo perfekt hvis du går og planlægger en Halloween fest – der ligger nemlig adskillige blogindlæg om netop det emne på Samandas hjemmeside. Find alle Halloweenidéerne her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der med kalendergaver