[Opskrift] Bagels til morgenmad...og til alt muligt andet....

Jeg er skadet…. og frustreret

vaegtstangTitlen på dette blogindlæg siger i virkeligheden det hele – jeg er skadet og frustreret. Måske mest det sidste lige pt.

For et par måneder siden fik jeg nogle muskelspændinger i ryggen i forbindelse med træning. Det er jo ikke fordi der er noget unormalt i det og jeg tænkte at det helt sikkert ville gå over igen og jeg fortsatte træningen uden at justere på den. Det blev bare ikke bedre af, at jeg ignorerede det (sjovt nok).

Min strategi viste sig at være ret skæv – efter at have gennemgået fasen med at ignorere smerterne var næste fase, at jeg tænkte “det træner jeg mig igennem” og derefter mødte jeg den fase, hvor jeg ikke længere kunne ignorere at noget var galt. Jeg gik derfor til min dygtige kiropraktor, der kunne konstatere, at jeg havde nogle ribben, der havde låst sig fast i hinanden.

Efter fire behandlinger uden den helt store effekt har jeg (måske) lært lektien for det lader sig ganske enkelt ikke rigtigt løsne. Og jeg er frustreret – ikke så meget over smerterne, men mere over at jeg ikke kan det jeg vil. Og måske allermest over mig selv, fordi jeg ikke tog et hint fra starten.

Min kiropraktor giver heldigvis ikke op og siger at det ikke er unormalt at det tager tid når ryggen er så låst som min er lige nu – så jeg giver heller ikke op. Er blot noget presset på tålmodigheden og savner at træne helt vildt. Så ved dagens kiropraktorbesøg blev jeg udstyret med nogle øvelser jeg kan lave for at styrke ryggen og har fået grønt lys for at begynde at træne igen stille og roligt.

Og jeg glæder mig, for mine besøg i træningscentret i denne uge har primært bestået i at sludre med dem der har trænet og at drikke kaffe. Det er virkelig hyggeligt, men hold nu op hvor jeg glæder mig til at være igang igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

[Opskrift] Bagels til morgenmad...og til alt muligt andet....