[Opskrift] Koldhævet ciabatta brød

Når man savner at rejse….. rabatkode til rejseminder…

billeder_socialprint[Indeholder reklamelinks]

Nej hvor jeg savner at rejse sammen med min familie. I virkeligheden er jeg både forkælet og priviligeret når det kommer til at rejse, fordi det er noget vi prioriterer højt i vores familie.

I år er det dog mest blevet til kortere rejser og fordi sommeren var nærmest ikke-eksisterende savner jeg nok det at rejse lidt ekstra. Særligt slemt blev det da jeg kiggede billeder igennem fra vores ferie i USA sidste sommer. Hold nu op der ligger mange gode minder gemt der.

Og det er jo det fantastiske ved at rejse – at minderne sørger for at sådan en oplevelse bliver meget længere end selve rejsen. For mig begynder det allerede i planlægningsfasen  – jeg er helt vild med at lave research, surfe efter attraktioner og steder vi skal bo undervejs på vores ferier. Og jo tidligere planlægningen starter jo bedre synes jeg. (Jeg arbejder i øvrigt på en guide til Boston, som jeg håber kan være med til at inspirere andre til at besøge den fantastiske by, der er en af mine favoritter)

Vi er rigtig gode til at tage billeder når vi rejser – og faktisk er vi også blevet gode til at få printet nogle af billederne når vi så er kommet hjem igen. Vi har præsteret at bestille billederne på nettet mens vi stadig var afsted så de nærmest var klar når vi ramte egen matrikel igen.

Vi har en stor metaltavle i vores spisestue, hvor vi nyder at have billederne hængende, for det giver anledning til mange gode snakke i årets løb. Nogle af de bedste billeder får vi fremkaldt og hængt i rammer – vi synes det passer enormt godt til os at have billeder fra vores rejser hængende, fordi det er så stor en del af vores liv.

Jeg får som regel printet billeder igennem forskellige app tjenester – én af dem jeg bruger rigtig meget er Social Print Studio der har alt fra traditionelle print produkter til print på træ, fotobøger og fotostrips. En ny favorit hos os er deres giant photo strips, der ligner de klassiske photobooth strimler, bare i stor format. De er altså virkelig cool – du kan se dem lige her.

Der er også mulighed for at få dine billeder printet som postkort, klistermærker, badges og mini bøger. (og alt muligt andet for den sags skyld) Fælles for alle de bestillinger jeg har lavet hos dem er at kvaliteten af produkterne er i orden og service er god.

Skulle du få trang til at få printet nogle af dine rejseminder – eller hverdagsminder for den sags skyld kan du få 5% rabat når du bestiller første gang ved at bruge koden 2UHWIXMIV8 (for en god ordens skyld vil jeg lige nævne at det også giver mig lidt rabat næste gang jeg bestiller)

Heldigvis er vi altid igang med at planlægge næste rejse inden vi kommer hjem fra en ferie – det er så dejligt at have noget at se frem til. Research til sommerferien 2018 er allerede igang – lige nu er vi i den absolut indledende fase og vi er derfor har vi så forskellige steder som Irland og Canada på bordet. I mellemtiden har vi også lige booket en tur til Hamborg i slutningen af næste uge – der skulle jo nødigt gå for lang tid mellem besøgene i vores yndlings by.

 

 

2 kommentarer

 • Bella

  Virkelig fine billeder, du er sej, jeg bliver inspireret. Jeg arbejder selv i børnehave som madmor og tar insta billeder til forældrene. Går meget op i økologi og hvordan maden bliver præsenteret for børn. Du har mange gode ideer og er rigtig god til at få dem ud i livet. Det kræver sit med mand og børn…. hvordan får du tid til at pleje det hele? Nå…ville bare hilse… Vi har meget til fælles. Kh Bella

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homestretch

   Tusind tak for din søde besked Bella – det betyder mere end du aner. Hvor lyder det skønt med jobbet som madmor – følger forældrene så meget via en IG konto? Det er jo en vildt god idé. Jeg elsker at lave mad og opskrifter, så jeg tænker nærmest ikke engang over at det kræver noget ekstra – vi skal jo have mad uanset. Men jeg tror også jeg er god til at prioritere hvad jeg bruger min tid til og til at planlægge tiden – for eksempel blogger jeg ret tit når ungerne er puttet om aftenen og jeg er alene på skansen. Endnu en gang tak for din besked – det glæder mig at du finder inspiration. Kh Jette

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

[Opskrift] Koldhævet ciabatta brød