[Opskrift] Brødkranse - perfekte til suppe eller madpakken

Træning, blåbærsnurrer og efterårsferie

blaabaersnurrerEfter en håndfuld behandlinger hos min kiropraktor er jeg endelig tilbage i træningscentret igen. Og hvis i spørger mig var det på høje tid. De smerter jeg har haft i ryggen har været absolut ingenting til sammenligning med, hvordan det påvirkede mit humør at jeg ikke kunne træne.

Heldigvis er der nu fremgang og jeg er startet op igen stille og roligt og med et ret stort fokus på at få gjort min ryg stærk igen, så jeg forhåbentligt kan styre udenom den slags skader igen – i hvert fald i lang tid. Læs mit tidligere indlæg om det med at være skadet her.

Mens jeg var i træningscentret idag faldt jeg i snak med nogen, der også kommer der ret ofte og snakken faldt på bagning. Jep, vi taler om den slags vigtige ting mens vi træner. Jeg hørte om de andres bageplaner for weekenden (hurra, jeg er ikke den eneste der laver planer for den slags) og fik inspiration til at bage blåbærsnurrer. Jeg har ret ofte bagt Meyers kanelsnurrer, men faktisk aldrig testet hans opskrift på blåbærsnurrer. Men det måtte jo komme an på en prøve. De blev bagt og er godkendt af familien, så det er måske en ny klassiker på mit bagerepertoire. Jeg kan ikke linke direkte til opskriften, fordi den ikke er tilgængelig online – til gengæld kan du finde den i bogen “Meyers Bageskole.” Dejen jeg brugte er den samme som til hans kanelsnurrer og remoncen jeg brugte lavede jeg af rørsukker, marcipan, smør og blåbærsirup – så kan du måske selv freestyle lidt, hvis ikke du er den lykkelige ejer af bogen.

Og så er der i øvrigt dømt efterårsferie og vi har glædet os. Vi skal på besøg hos gode venner og også en tur til Odense for at besøge ældstesønnen i løbet af næste uge. Vi kan naturligvis heller ikke undvære en tur til en af vores favorit byer Hamborg, hvor vi skal tilbringe 4 dage i ferien. Ungerne har allerede lavet en lykkedans over udsigten til pool, hotelmorgenmad, lange gåture og masser af hygge og jeg var i hvert fald ikke for fin til at danse med – det bliver så skønt. Jeg har tidligere skrevet et indlæg om “Hamborg for hele familien”, så hvis du savner inspiration til en tur derned kan du måske få nogle idéer her.

Jeg håber at i har en dejlig weekend (og måske endda ferie) i sigte – hvilke planer har i?

 

2 kommentarer

 • De ser fantastiske ud! Stor fan af Meyers kanelsnurrer, så måske man skulle forsøge sig med at bage med blåbær selv 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homestretch

   Conni jeg er også kæmpe fan af Meyers kanelsnurrer og synes også de her med blåbær står distancen… sådan lidt friske i det. De er nemme at lave ligesom kanelsnurrerne – man skal bare have lidt tid til at lave blåbærsirup og køle det af inden man bruger det. Har i mon efterårsferie i sigte?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

[Opskrift] Brødkranse - perfekte til suppe eller madpakken