[Opskrift] Doughnuts - luftige og lækre

Så gik der tid med det…..

blomster-fremvisningDe sidste par måneder er tiden fløjet afsted på vores matrikel. Ud over den almindelige travlhed forbundet med december, der for vores vedkommende også byder på fødselsdag i familien valgte vi at sætte gang i processen med at få solgt vores hus.

Og sikke en proces – fra kontraktskrivning med ejendomsmægleren til besøg af byggesagkyndig og udformning af diverse rapporter til at få gjort klar til fotograf. Det betød masser af ekstra timer og døgnet havde jo ret beset ikke flere timer end sædvanligt.

For blot 14 dage siden gik vi så i luften med salget – vi tænkte at vi nemt kunne lade et par punkter på vores lange to-do-liste være for man ved jo aldrig hvornår der er fremvisning første gang. Men altså – vi har jo valgt en effektiv mægler, så den første fremvisning lå allerede et par dage senere og det går bare slag i slag.

I alt 7 planlagte fremvisninger på de her fjorten dage – så to-do-listen er blevet ordnet i takt med at fremvisningerne har fundet sted. Vi er fulde af optimisme, samtidig med at vi forsøger ikke at være naive.

Vi håber virkelig at der er nogle mennesker der bliver lige så glade for vores hus, som vi selv har været – og i princippet stadig er. Huset er skønt og det samme er omgivelserne – vi vil bare gerne tættere på børnenes skole så hverdagslogistikken bliver lettet en smule.

Har i nogle gode tip til det der med at have et hus til salg, så skriv endelig – vi tager imod alle de gode råd og hep vi kan få. Og kryds gerne fingre for os.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

[Opskrift] Doughnuts - luftige og lækre