Så gik der tid med det.....

3 fordele ved at have sit hus til salg

koekken_husSelvom der er meget arbejde ved at have sit hus til salg er der heldigvis også en række fordele forbundet med samme. Det er i den grad gået op for os de seneste par uger.

Processen føles allerede (lidt) lang og det er virkeligheden bare fordi vi jo har været væsentligt længere “undervejs” end huset reelt har været at finde på nettet. Hele forløbet med at skrive kontrakt med mægler, få besøg af byggesagkyndig, elektriker og fotograf er jo kun optakten men det tager jo også tid.

Så faktisk kan vi ikke klage over at det føles som lang tid – reelt har huset kun været på markedet i lidt over to uger og det går virkelig godt med fremvisningerne. Heldigvis er der som nævnt også fordele ved at have huset til salg – og der er særligt 3 som jeg er ret stor fan af:

  1. Vi har generelt et mere ryddeligt hjem – af den simple grund at vi konstant er opmærksomme på at holde rodet nede. Når man har børn synes jeg der kan være en tendens til at have ryddet op i zoner – og sjældent i hele huset (og her taler vi jo inklusiv garage, kælder og loftsrum) på én gang. Kender i det?
    Vi har lavet en lille tommelfingerregel, der hedder, at det ikke må tage én person mere end 1-2 timer at gøre klar til en fremvisning. På den måde er vi klar, hvis der skulle komme en fremvisning med kort varsel. Og det fungerer fremragende og det er jo helt overordnet ret skønt når det er orden over hele linien.
  2. Vi har fået sorteret i alle vores ting – jep alle. Og det er ret så fedt. Alt det vi får fat i gennemgår “lakmustesten” der går ud på at vi tager stilling til om den pågældende ting “overlever” en flytning eller ej. Hvis ikke det er noget vi har tænkt os skal med når vi flytter, så ryger det ud med det samme. Enten på genbrug, bliver foræret væk eller sat til salg.
  3. Vores to-do-lister bliver klaret hurtigere end nogensinde. I kender det måske – de der lister man liiiiige mangler at få ordnet, det der system man drømmer om at lave på reolerne i garagen, den der væg, der lige burde males. Alt det er sket i en forrygende fart på vores matrikel i den forgangne tid. Og det er simpelt hen så dejligt at få fikset to-do-listen… også selvom vi ved at vi skal sælge huset. Vi har lovet hinanden at tænke mere over det når vi er flyttet – at den tid man bruger på at ærgre sig over det man ikke lige fik gjort er langt længere end bare at gøre det. Lad os se om det holder i virkeligheden.

Jeg er sikker på at vi finder flere fordele hen ad vejen – lige nu bilder vi endda os selv ind at det ikke bliver så slemt at skulle pakke vores ting ned – vi har jo allerede sorteret i dem…. jeg tror på det – lidt endnu…..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så gik der tid med det.....