[Opskrift] Sprøde rugbrødscroutoner

[Opskrift] 3 lækre sommerfavoritter du nemt kan bage

Selvom det, i hvert fald i kalenderen, er sommertid så synes jeg aldrig det bliver for varmt og solrigt til at bage. Der er forskel på det bagværk jeg laver og tendensen er helt klart at det er de lettere og friskere sager jeg bager når det er sommer. I dag har jeg fundet 3 sommerfavoritter frem til jer, som tidligere har været vist her på bloggen, men som jeg absolut synes fortjener et gensyn.

Fælles for dem alle 3 er at de er friske og lette at gå til. Lad dig endelig ikke skræmme af, at der er en cheesecake imellem – den er slet ikke svær at lave, men tager dog lidt tid. Både de svampede muffins med squash og chokolade og frugttacos er hurtige at lave og er perfekte til en picnic eller en tur til stranden.

Lemon cheesecake

Cheesecake er en af mine absolutte yndlingskager og netop denne her med citron er nok favoritten over alle. Knasende bund og syrligt fyld – der er ikke et øje tørt. Det er en af de kager, der bliver lavet allermest her på matriklen og den er et hit hos både børn og voksne. Du finder opskriften på vidunderet lige her.

Saftige muffins med squash og chokolade

Jeg er vild med at bruge squash (eller gulerødder for den sags skyld) i bagværk som for eksempel muffins – det giver fantastisk saftig bagværk og smager lige så dejligt. Disse er lavet med en creamcheese frosting, men en blød chokoladeganache ville også passe ret godt til. De er hurtige og meget nemme at lave og børn kan sagtens være med. Opskriften finder du lige her.
Skulle du have lyst til at prøve en variant med banan og chokolade kan du finde en opskrift på det her.

Frugttacos

Den er god nok – frugttacos er en ting. Børnene synes det er et virkelig sjovt koncept og vi bruger det gerne til både brunch og til en picnic i haven. Vi er alle ret vilde med pandekager her på matriklen og jeg ville gerne finde et alternativ til at fylde dem med marmelade, sukker og alt det andet (lækre) man også kan bruge og så opstod idéen faktisk ved en tilfældighed, da jeg havde lavet tacos til aftensmad en dag. Siden har frugttacos været en ting hos os – jeg er sikker på at der findes uanede muligheder for at variere fyldet – det er bare at slippe fantasien løs. Find opskriften på frugttacos her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

[Opskrift] Sprøde rugbrødscroutoner