[Opskrift] Grove rugboller til madpakken

På besøg hos…. Mor med mere

Jeg har simpelt hen glædet mig så meget til at starte min nye serie “på besøg hos” med jer. Sagen er, at jeg elsker at læse blogs og har efterhånden en række favoritter, som jeg trofast følger med hos. Jeg er vild med de små historier man har mulighed for at få indblik i på en lidt anden måde end hvis man eksempelvis udelukkende følger folk via deres sociale profiler.

Fordi jeg også selv er vild med at få anbefalinger til bloggere at følge vil jeg fremover dele nogle af mine yndlingsbloggere med jer – i virkeligheden er de meget forskellige og jeg håber derfor at kunne inspirere til alt fra DIY, lækker billedinspiration, fine historier og kreative bloggere.

Føljetonen starter hos Mor med mere – Pernille har den fineste blog fyldt med opskrifter og DIY idéer. Hun er en fantastisk historiefortæller, både i ord og billeder og så er hun i den grad god til at “opgradere hverdagen” til noget ud over det sædvanlige. Man skal ikke følge hende længe for at tænke at man gerne vil være hende når man bliver “voksen”. Jeg er vild med at hun fortæller historier om både hverdag og de særlige lejligheder. Og så kan hun om nogen sætte fødselsdage og andre særlige begivenheder i scene på en original og virkelig fin måde.

Senest er jeg helt på halen over den Gurli Gris fødselsdag hun havde arrangeret – prøv lige at se de billeder hun har taget i forbindelse med fødselsdagen.

Pernille skriver også tit om lykkeglimt – om det er hverdagslykke eller weekendlykke så er hendes indlæg altid ledsaget af lækre billeder og hvis der er noget jeg holder særligt af hos hende, så er det at man faktisk kan “læse” historien udelukkende ved at kigge på billederne. Så har man altså en særlig evne til at fortælle historier i min verden.

Pernille har været så sød at lade mig låne nogle af hendes billeder fra bloggen så i kan få et lille indblik her – men jeg synes i virkeligheden hellere at du skulle hoppe over og følge med ovre hos hende – så kan i nemlig se det hele. Du finder hendes blogunivers lige her. Du kan naturligvis også finde hende på Instagram lige her.

Har du også yndlingsbloggere? Jeg vil så gerne have mere inspiration så skriv endelig en kommentar om hvem jeg bare må følge.

[Alle billeder er efter aftale lånt hos Pernille – det er altså hende, der skal have fuld kredit for billederne]

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

[Opskrift] Grove rugboller til madpakken