Sådan vælger du den rigtige ejendomsmægler

Farvel fine juni…. de bedste indlæg fra måneden der gik

Hvor fin var juni 2018 lige? Jeg synes simpelt hen det har været en fantastisk måned – masser af solskinstimer, cykelture med ungerne og et rigeligt indtag af sommeris – det er svært ikke at være fan af. Samtidig har vi nået rigtig meget på vores hus, der blandt andet har fået facaden frisket op med maling og vi har brugt en endeløs række af timer på at male vinduerne også. Så nu er vi faktisk snart klar til ferie – og ikke mindst til at vores hus bliver solgt efter den opgradering vi lige har lavet.

Heldigvis bød måneden også på tid til blogindlæg – jeg elsker bare når jeg får det prioriteret så meget som jeg har gjort her i juni. Bloggen fungerer som mit kreative outlet og lidt som en dagbog over hverdagen og en reminder til mig selv om, hvor dejligt et liv jeg har. Her kommer nogle af denne måneds fineste juni-glimt.

3 fine områder du er nødt til at se i Hamborg

Bedst som man tror at man primært er madblogger viser det sig at man pludselig også er Hamborg blogger. Sagen er at jeg, til trods for at jeg ikke er mere ekspert på byen end at jeg elsker den og har været der virkelig mange gange efterhånden, får rigtig mange henvendelser med spørgsmål til alt fra hvor man skal bo, spise og hvad man skal se når man er i Hamborg. Og så er jeg altså ikke sen til at tage det som et hint til at lave endnu flere indlæg om en af mine yndlingsbyer. Kæmpe tak fordi i har taget så godt imod min føljeton – den bliver meget større løbende – så meget lover jeg.
I juni var det blandt andet dette indlæg om områder i Hamborg du bare må se, der hittede. Læs, genlæs eller gem som inspiration til næste gang du besøger byen.

Verdens bedste pandekager – 3 tips til at få dem til at lykkes hver gang

Et andet indlæg, der hittede i juni var indlægget om verdens bedste pandekager og tips til at få dem til at lykkes hver gang. Jeg er åbenbart ikke den eneste, der synes at pandekager er noget af det bedste. Du finder indlægget om pandekager lige her.

4 fabelagtige steder at spise morgenmad i Hamborg

For at det ikke skal være løgn var der endnu et Hamborg indlæg på hitlisten – nemlig indlægget om 4 fabelagtige steder at spise morgenmad i den skønne by. Den liste håber jeg at kunne udvide løbende – der er heldigvis steder nok at tage af. Jeg pønser i øvrigt på et tilsvarende indlæg om overnatningssteder vi er vilde med. Du finder morgenmadsinspirationen lige her.

Opskrifter til madpakken

I kategorien lækkert til madpakken var der også i denne måned et par opskrifter at finde på bloggen – det blev til en opskrift på “hotdogs” og en opskrift på rugboller – og selvom sommerferien nærmer sig var der alligevel mange der fandt inspiration i de her opskrifter. De kan naturligvis også bruges til andet end madpakker, så giv jer endelig i kast med dem. Der er nærmest ikke noget mere populært end friskbagt brød.
Opskriften på “hotdogs” finder du her og opskriften på rugboller finder du lige her.

Jeg satser på at juli bliver lige så fin som juni har været – mon ikke den byder på ferie for rigtig mange af jer?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan vælger du den rigtige ejendomsmægler