[Opskrift] Sommerkage med bærkompot, mazarin og fløderand

Hvis man nu ikke synes at ferien er spændende nok i sig selv

Jeg skal da lige love for at vi fik gjort ferien ekstra spændende i år. Vi havde virkeligt glædet os til at skulle ned i gear efter et år med fuld fart på i vores virksomhed og så frem til sommerferien ligesom jeg tænker mange andre ser frem til den. Ro, fred og masser af familiehygge og det kunne kun gå for langsomt.

Som du måske tidligere har læst har vi haft huset til salg siden starten af året. Der har været virkelig fin aktivitet på huset, men vi har hele tiden vidst at købersegmentet til vores hus nok ikke har været så stort så vi regnede med at det ville tage noget tid. Og med en gennemsnits liggetid i vores by på 250 dage var vi i hvert fald godt klar over at træerne ikke vokser ind i himlen.

Alligevel var vi stadig fortrøstningsfulde inden vi drog på ferie og lidt for sjov sagde jeg til vores mægler at det kunne være sjovt at sælge sit hus og købe et nyt mens vi sad på en alpetop. Bare sådan for at gøre det hele lidt ekstra interessant. Nu står vores mægler ikke tilbage for en udfordring og dagen efter vi var rejst ringede han faktisk og sagde at han havde solgt huset. Det i sig selv var ret skørt – der sad vi på den sydtyske motorvej og forhandlede frem og tilbage. Ikke desto mindre kom det på plads og vi morede os ret meget over at det skete på den måde.

Og så kunne vi jo lige så godt tage den hele vejen – således afgav vi det endelige bud på vores nye hjem mens vi bogstaveligt talt sad på toppen af et bjerg i Østrig. Med meget dårlig telefonforbindelse, der blev afbrudt og som betød at vi måtte vente i spænding på svaret fra sælger, indtil vi igen var ved foden af bjerget.

De første dage af vores ferie blev derfor lidt mere hektiske end vi havde regnet med og håbet på – tingene er lidt mere biksede når man sidder på 1300 km afstand og skal ordne alt det praktiske med advokat og bank. Til gengæld kan ret meget ordnes med en god internetforbindelse og efter et par dage var det hele på plads og vi kunne for alvor komme ned i gear.

I går var salget af vores hus endelig og vi fejrede derfor med champagne og en god del snak om, hvor skørt det hele egentlig havde været. Vi glæder os så meget til nye eventyr og jeg kan love allerede nu, at jeg med garanti kommer til at spamme med billeder fra vores nye hus. Og med lister på alt fra ønsker til hvordan man nemt planlægger en flytning (var der nogensinde sådan en ting?)

Skulle du lige nu stå med overvejelser omkring valg af ejendomsmægler kan du måske finde inspiration i mit indlæg omkring samme – det finder du her. Du kan også læse om 3 fordele ved at have sit hus til salg lige her.

Tusind tak fordi du følger med – det betyder så meget.

 

 

2 kommentarer

 • Lotte

  I er så mega seje, hvis nogen kan klare sådan en udfordring i udlandet er det jer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homestretch

   Hvor er det pænt skrevet Lotte – tusind tak… heldigvs kan man klare meget med en god (eller endda semi-god) internetforbindelse… og vi har nydt ferien… håber i nyder sommeren også <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

[Opskrift] Sommerkage med bærkompot, mazarin og fløderand