Jagten på den perfekte gave - på besøg hos Lohmann

Julegaver til hele familien – 25 % rabat hos Moodings

Nu hvor butikkerne, både de fysiske og dem online bugner med Black Friday tilbud har (også) jeg været lidt på udkig efter nogle julegavefavoritter, som jeg gerne vil dele med dig i dag.

Du har helt sikkert allerede opdaget at der er masser af rabatter at hente – at vi bloggere deler ud til højre og venstre af vores tip til hvor du kan hente de rigtig lækre rabatter henne og der er heldigvis nok at tage af.

Her hos mig får du koden til en webshop som jeg holder meget af at handle hos – nemlig Moodings. Webshoppen er smækfyldt med lækre sager til hjemmet og dig selv, hjemmesiden er let at navigere rundt på og jeg er vild med at de ofte har billeder fra kunderne med styling/brug af de enkelte produkter – det giver lige lidt ekstra inspiration. Og så er der fremragende service og lynhurtig levering – what’s not to like?

Anyways – hvis du er her for koden, så kommer den her – den kan bruges fra i dag fredag 23.november til og med søndag 25.november og giver 25% rabat på næsten alt i webshoppen (enkelte mærker er undtaget) – koden du skal indtaste i kassen (der er et særligt felt til rabatkode) er BF25. 

Her kommer et par julegaveidéer til hele familien – primært baseret på hvad der står på min families ønskeseddel i år – lad dig inspirere eller gå på opdagelse i hele det store univers hos Moodings.

Til pigen:
Altså hvor fin er den puf lige? Min datter ved ikke hun ønsker sig den, men så er det godt at moderen ved det. Det samme er tilfældet med det vildt lækre spejl fra Reflections Copenhagen. Faktisk har jeg længe haft sådan et på ønskelisten, men der er næppe nogen chance for at min mand synes det er en god idé – så er det godt jeg kan liste det over på datterens ønskeliste. Indrøm det bare – det trick bruger vi alle from time to time. Fint sengetøj er noget vores datter altid bliver virkelig glad for – til sin fødselsdag fik hun det lækreste sengetøj jeg nogensinde har mærket (når man ikke tæller Aiayu med) og det er hun bare så glad for. Og så ønsker hun sig et billede med fugle – det her er da fint, ikke?

 

| Rainbow puf | | Sengetøj | | Spurvebillede | | Spejl |

 

Til drengen:
Vi har lige bygget en seng til vores søn og han ønsker sig puder til sengen – og de skal være grå. Heldigvis er der masser at vælge imellem hos Moodings. En lampe med hyggeligt lys er også på listen – lillesøster har en Flowerpot, som han synes er ret lækker, så den måtte også på hans ønskeliste. KlipKlap madrassen til overnattende kammerater – og til masser af hygge. Og hvor tit er der lige så stor rabat på dem? En tavle som denne her fra Design Letters har han længe ønsket sig.

| Puder | | Lampe | | KlipKlap madras | | Tavle |

 

Til manden:
Måske du kender én eller flere af de mænd, der bare aldrig ønsker sig noget – sådan nogle kender jeg et par stykker af. Til min bror har jeg blandt andet købt flere af Merakis plejeprodukter til mænd. Min kære mand ønsker sig drinksglas til hjemmebaren og så synes jeg at den lille bog om hvor bartenderne går på bar henne er lidt sjov. Salt og pebersættet er vist mest en praktisk gave.

| Meraki shaving oil | | Drinksglas | | Barguide | | Salt og pebersæt |

 

Til kvinden:
Jeg synes at coffee table books er helt enormt hyggelige og ønsker mig en fin én af slagsen. Lysestager fra Reflections Copenhagen har længe været på min ønskeliste – den eneste udfordring jeg har er at vælge mellem alle de fine muligheder – men jeg synes at denne med de brune toner i glasset har noget særligt. Lækkert sengetøj kan jeg ikke få for meget af – og farven på det her er jo alt for lækker. 

| Coffee table book | | Lysestage | | Væg ur | | Sengetøj |

 

Skulle du få lyst til at læse mere om et særligt sted jeg også ganske ofte besøger, når jeg er på udkig efter gaver, så har jeg lavet et indlæg om det som du kan læse lige her.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jagten på den perfekte gave - på besøg hos Lohmann