6 gaveidéer til den bageglade

December playliste – alt det gode julemusik

Måske har du ligesom mig en december playliste – du ved sådan en der bliver sat på repeat og så ellers kører hele december måned? Jeg elsker musik og radioen er det første jeg tænder om morgenen når jeg står op og det sidste der bliver slukket hver aften – december er ingen undtagelse.

Her på matriklen bliver playlisten kreeret umiddelbart inden kalenderen viser december og alle i familien bidrager. Ikke fordi jeg ikke gerne gør det selv – men det viser sig jo at også børnene har en holdning til hvad der skal på listen og for at det skal være fair og der skal være lidt af hvert på listen kommer alle med forslag.

Playlisten vokser som regel i løbet af måneden og det sker også at vi hiver sange af listen, fordi vi ganske enkelt har hørt dem nok. Der kommer nye til listen hvert år – som regel i takt med at vi får set julekalender og børnene gerne vil have titelsangene med på playlisten og eftersom vi som regel lige kommer i tanke om en bestemt julesang vi havde glemt i første omgang.

Der er også nogle julesange, der går igen hvert år og dem deler jeg lige med jer i dag. Måske du også har nogle favoritter – så vil vi rigtig gerne høre fra dig, så vi kan tilføje dem til listen. Hvem ved – måske ender vi med en kæmpe playliste jeg kan dele næste år ved samme tid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 gaveidéer til den bageglade