homestretch

\ˈhōm-ˈstrech\

“We are on the homestretch” – har i hørt udtrykket før?

Jeg er vild med betydningen af at være på “the homestretch” – at være på opløbsstrækningen, det sidste stykke inden mål – i ved der hvor man får uanede kræfter og kan løbe lige dét hurtigere. Lige der, hvor man runder det sidste hjørne inden målet er i sigte.

Og så tror jeg at udtrykket passer mig godt på mig som person – altid i færd med nye projekter, på vej mod nye mål og på eventyr ude i verden sammen med min familie.

Bloggen repræsenterer min verden – mine hverdage og alt ind imellem. Jeg er iværksætter og madnørd. Øko-tosset (så øko-tosset at jeg overbeviste min vejleder på universitetet om, at jeg skulle skrive mit speciale om økologiske fødevarer. Han var ikke enig kan jeg hilse og sige, men det gik jo meget godt alligevel) og evigt rejselysten (så rejselysten at jeg har det bedst med at have den næste rejse i kikkerten inden vi afslutter den aktuelle)
En stor del af bloggen omhandler mad og rejser – fordi det er så stor en del af mit liv. Jeg håber du vil finde inspiration til begge dele – det er i hvert fald meningen med bloggen.

Velkommen til Homestretch