3 fordele ved at have sit hus til salg

Kram i madkassen

kram_i_madpakken_hilsen[Sponsoreret af Castus]

For nogle år tilbage var jeg ærligt talt ikke stor fan af at lave madpakker. Jeg forsøgte at finde måder at gøre det lidt mere hyggeligt på og en dag kom jeg til at tænke på at børnenes madpakker jo er den hilsen, de får med hjemmefra og så skiftede fokus faktisk med det samme og jeg nyder i langt højere grad at lave madpakker.

Jeg har naturligvis ikke flere timer i døgnet til rådighed end andre mennesker og derfor er det vigtigt for mig at de små hilsner jeg laver til ungernes madpakker ikke tager lang tid at lave, men alligevel fungerer som “et kram i madpakken”.

madpakke_castusTil det formål har jeg lavet nogle små kort med små gåder, vittigheder, minder fra ferien eller lignende. Det kan varieres i det uendelige og du kan personliggøre det præcist som du har lyst til. Til mindre børn fungerer det også fint med små billeder, som dem jeg har lavet her. Formålet er det samme uanset hvordan kortene er lavet – at børnene får en hilsen hjemmefra. Hvis du laminerer dem kan de bruges igen og igen.

Til selve indpakningen af madpakken bruger jeg som regel madpakkepapir, som jeg køber i ark. Jeg synes det er praktisk og holder godt på maden. Jeg har også en mindre samling af små pyntegafler, æsker til snacks og madpakkeelastikker, som jeg synes gør madpakken ekstra hyggelig.

Du kan naturligvis nemt lave dine egne små kort med “kram i madpakken” – og ellers er du meget velkommen til at downloade dem jeg allerede har lavet. Dem finder du lige her.

 

 

2 kommentarer

 • Lotte

  Ville da elske at få en af dine madpakker – du er bare så fuld af ideer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homestretch

   Hej Lotte, jeg laver gerne madpakker til dig 🙂 Er så glad for at du følger med og finder inspiration. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 fordele ved at have sit hus til salg