"Jamen, jeg kan jo ikke løbe......" om glæden ved cardiotræning og trænere, der ikke giver op...

Genvej til nem og lækker aftensmad

nem_og_hurtig_aftensmadHvis der er noget jeg er fan af så er det genveje til nem og lækker aftensmad. I og med at jeg ganske ofte er alene på skansen med ungerne og skal jonglere alt fra fritidsaktiviteter, lektielæsning og træning (som så mange andre) er det virkelig rart, når jeg kan finde måder at sørge for nem aftensmad på.

På vores matrikel er konceptet “mad-fad” blevet et ret stort hit. En veninde foreslog i dag at jeg kaldte det buffet – hvem vil ikke gerne spise buffet? Hun har en pointe tænker jeg.

Der er absolut ingen hokus pokus ved konceptet og det er hurtigt klaret. Som regel er børnene med i køkkenet og vælger gerne nogle af deres yndlings grøntsager til formålet. På den måde er jeg sikker på at der ryger betragtelige mængder grønt indenbords. Ud over grøntsager er der ofte et stykke rugbrød, falafler, fiskefrikadeller eller æg med på fadet. Vi er kæmpe fans af Urtekrams falafler (nope, de har ikke betalt mig for at sige det – vi er bare vilde med dem) – jeg køber dem som regel i Netto og de er klar efter bare 20 minutter i ovnen. I øvrigt er de ret populære i madpakken også.

Når grøntsagerne og det øvrige tilbehør er forberedt arrangerer vi maden på et stort fad og er vi sprængfyldte med overskud dækker vi også et ekstra fint bord. Der skal så lidt til for at skabe en ekstra hyggelig hverdagsstemning og særligt vores datter er vild med at arrangere et fint bord til aftensmaden.

Fordi vi som regel anretter rigeligt med mad er der ganske ofte rester til madpakkerne – det er godt nok svært ikke at være fan. Personligt synes jeg at konceptet hæver sig over rugbrødsmadder, som jeg godt kan finde lidt kedeligt og på denne måde er jeg sikker på at jeg også selv får spist ekstra grønt.

Måske du kan bruge idéen – hvis ud selv kaster dig ud i mad-fad vil jeg vildt gerne se dine billeder. Tag mig gerne på Instagram – jeg er altid på udkig efter ekstra inspiration til nem og lækker aftensmad.

 

2 kommentarer

 • Idéen er hermed adopteret. Det ser vildt lækkert ud, og de der falafler skal prøves!
  Hvis jeg siger til Magnus og Niels, at vi skal have buffet, så bliver der fest på matriklen. Yeay!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homestretch

   Jeg er spændt på at høre hvad de siger til det… og jeg vil vildt gerne høre hvad du finder på til buffeten 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Jamen, jeg kan jo ikke løbe......" om glæden ved cardiotræning og trænere, der ikke giver op...