Fire fridage med masser af hygge - og test af nødberedskabet hos Gorms pizza

Turen går til…. Østrig og Berlin

150709_170722-2-panopsHvis der er noget vi holder af, så er det at rejse. Og så sker det faktisk at vi tager andre steder hen end Hamborg – tro det eller lade være.

Der er andre steder vi holder meget af at vende tilbage til og en af dem er Østrig og derfor går turen denne sommer derned igen. Vi kører selv og det er aldrig noget problem selvom turen kan føles lidt lang. Vi er efterhånden ret erfarne når det kommer til de lange køreture og har nogle fine metoder til at sikre at humøret er højt det meste af vejen.

150710_135530ps 150709_082115Området vi skal til i år kender vi også ret godt – det er et område i Tirol, der ligger udenfor Innsbruck. Vi fandt området for en del år tilbage, da vi var på autocampertur i Østrig og læste om det, der skulle vise sig at være et ret fantastisk sted – nemlig Aqua Dome i Längenfeld, Aqua Dome er et termisk spa og oplevelsen er virkelig fantastisk og ret svær at beskrive. Det ligger placeret midt i naturen og har både indendørs og udendørs faciliteter. Og det er nok især de udendørs omgivelser, der giver den helt store wow-oplevelse. Når man svømmer rundt i de termiske bade og det føles som om man er placeret lige midt i bjergene sker der altså et eller andet inde i mig. Tidligere har vi besøgt Aqua Dome på dagspas, men denne gang har vi simpelt hen booket os ind på hotellet dernede, så vi kun skal tænke på at nyde badeoplevelsen. Vores tur er inklusive halvpenison, så der er tænkt på det meste og vi kan rigtigt nyde det.

150709_092646Vi tager også lige 5 dage på et hotel i nærheden, hvor vi vil nyde vandretur i bjergene sammen med ungerne – det er altid et hit. I virkeligheden er det noget biks at jeg er så begejstret for Østrig for det spiller meget lidt overens med at jeg også lider af en frygtelig højdeskræk. Til gengæld får jeg hver gang rykket nogle grænser og udfordrer gerne mig selv for at få de store naturoplevelser – og jeg synes altid det er oplevelsen (og gyset) værd. Denne gang har jeg udfordret mig selv ved at planlægge en tur på Timmelsjoch, der er en højalpe rute, hvor man kører op på bjergsiden på den østrigske side og ned på den italienske – jeg tror dog jeg nøjes med den østrigske side af turen – min familie mener ikke jeg er klar til den italienske endnu.

Når vi er færdige med at bestige bjerge i Østrig tager vi en tur til Berlin. Vi har tidligere været en del i byen, men de senere år er det altid Hamborg, der er blevet valgt når vi skulle afsted. Nu vil vi tilbage til Berlin og bare nyde byen og alle dens seværdigheder sammen med børnene. Detaljerne til den del af ferien er ikke helt på plads endnu, men jeg er gået i research mode og glæder mig til at fylde programmet med den skønne by. Jeg har blandt andet fundet dette indlæg ovre hos Conni (som i øvrigt er en af mine yndlings bloggere) som jeg vil lade mig inspirere af. Jeg ved at de også skal til Berlin denne sommer, så måske vi endda krydser hinanden dernede.

Det allerbedste ved denne ferie er næsten at vi også har den næste planlagt allerede – i efteråret skal vi nemlig en tur til Orlando. Den sørgede vi for at smide i kalenderen i fald vores sommer nu skulle blive ligeså trist som den vi havde sidste år… nu lader det til at vi får sommer dobbelt op i år. Det er svært ikke at være fan af.

4 kommentarer

 • Charlotte

  Hvis ikke i har set det forholdsvis nye mur museum ved bernauer strasse så kan det varmt anbefales, specielt udstillingen i selve ubahn opgangen fascinerede mig….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homestretch

   Det kommer på listen Charlotte – der er simpelt hen så meget vi gerne vil se i den skønne by så vi må have de gode sko på og så bare ud i byen. Tak for tip 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej! Det kunne være SÅ hyggeligt, hvis vi lige endte op i Berlin samtidigt! Ungerne kunne lege, mens mændene kiggede på, og vi sad på en kaffebar og sludrede 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homestretch

   Jeg synes det lyder ret meget som en plan Conni – det kunne også involvere de der berygtede pandekager du kender til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fire fridage med masser af hygge - og test af nødberedskabet hos Gorms pizza