[Opskrift] Sprød efterårssalat

Efterårsferie i Hamborg

alster_viewVi bliver bare aldrig træt af Hamborg. Uanset årstiden synes vi altid at byen er helt fantastisk og efter et par travle (og meget spændende uger) i vores arbejdsliv var det derfor naturligt at vi bookede nogle dage på vores yndlingshotel i Hamborg. Vi har efterhånden testet en del hoteller i Hamborg (det kan du blandt andet læse om her) og langt de fleste har vi været godt tilfredse med – men intet slår i vores optik Park Hyatt, hvor vi nærmest føler os hjemme og personalet kender os ret godt efterhånden.

park_hyatt_hamburgSå godt at de taler engelsk med min kære mand, men automatisk slår over på tysk hvis det er mig, de henvender sig til. Under sidste besøg jokede dørmanden med at børn, der ikke sov kl.20 skulle i køkkenet og arbejde – vel vidende at det ville vores unger elske. Jeg ved godt at det er små ting og at de med garanti bliver hjulpet godt på vej af alle de data de efterhånden har indsamlet om os, men jeg bliver lige glad hver gang. God service gør mig altid glad.

parkview_hamburgByen har vist sig fra sin fineste side, den forgangne uge. Dejligt vejr og de fineste efterårsfarver har virkeligt gjort vores dage ekstra gode og vi synes det var en bonus, at der i hverdagene ikke er så mange mennesker i byen, som der er i weekenderne.

park_hamburgDet er blevet til masser af tid i hotellets pool (der ligesom resten af hotellet er virkelig lækkert), gåture i byen med besøg i parkerne og naturligvis shopping og restaurant besøg. Børnene optræder efterhånden meget hjemmevant i byen og bestiller selv mad når vi er på restaurant eller henvender sig til personalet i butikkerne, hvis der er noget de vil spørge om. Og bliver lige stolte hver gang de bliver rost for deres sprogfærdigheder og det sker ret ofte at vi falder i snak med folk, når de hører at vores børn går i tysk skole og derfor naturligt er ret gode til tysk.

tvtaarnNu er vi atter hjemme på egen matrikel og opruster til hverdagen igen. Der er lavet madplan, vasket tøj og synkroniseret kalendre – den kommende uge byder på både arbejdsrelateret rejse (for min mand – det betyder at jeg så er alene på skansen herhjemme), undervisning på universitetet, to generalforsamlinger for mit vedkommende, Bag for en sag på ungernes skole, besøg af ældstesønnen og en tur til Kreative Dage sidst på ugen.

park_sktgeorgHvordan har jeres efterårsferie været? (hvis i da har haft ferie) – er i klar til hverdagen igen?

 

2 kommentarer

 • Åh, smukke Hamborg. Jeg suser afsted derned (endnu engang) her i november. Den by er så dejlig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homestretch

   Jeg er jo simpelt hen så enig – er der lagt planer allerede for hvad dit besøg skal indeholde?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

[Opskrift] Sprød efterårssalat