5 ting jeg allerede elsker ved vores nye hus

All in på Halloween

Vores unger har været vilde med Halloween konceptet i flere år – jeg selv har været begrænset begejstret. I et par år var undskyldningen at det jo var en amerikansk tradition og ikke noget vi nødvendigvist behøvede at adoptere. Jeg har også brugt argumentet med at vi jo boede på landet og der var ærlig talt ikke mange huse vi kunne besøge. Og så havde jeg det egentlig også lidt underligt med at “tvangsinteressere” andre i at være med, hvis ikke de selv fejrede det.

Men i år lovede jeg altså vores børn at vi gik all in – jeg har luret at fænomenet har spredt sig og mange af deres venner skulle også ud og rasle. Og nu hvor vi er flyttet ind i byen var jeg også sikker på at der ville komme besøg til os og jeg kunne mærke at jeg i virkeligheden ville synes at det var ret sjovt. Og det var det virkelig. Vores børn var lykkelige – både for det der foregik på vores egen matrikel og fordi de var ude og rasle.

Vi havde haft en del Halloween ting med hjem fra vores tur til USA i sidste måned og det var ekstra sjovt fordi vi jo havde nogle ting man ikke kan få herhjemme. Vi forvandlede køkken, entré og stue til et stort “crime scene” med optegnet menneske, blod, skudhuller, crime scene tape, der dækkede af og diverse skelet-dele. I entréen stillede vi en højttaler, der spillede uhyggelig musik og vi pyntede med spindelvæv, edderkopper og kranier. Det var simpelt hen så sjovt – både at forberede og sætte op og også da det gik løs.

Jeg var hjemme i huset for at tage imod kvarterets børn og min mand gik med vores børn og deres kammerater rundt for at rasle. Da alle var tilbage på matriklen spiste vi alle mad sammen – det klassiske mumie farsbrød (som var væk inden jeg nåede at tage billeder), døde dyr med blod (zoo pasta med ketchup), hjernemasse (flødekartofler) dragetis (Fanta) og blodposer (rød saft). Til dessert havde jeg lavet bagte mumier – de var et kæmpe hit og også virkeligt sjove at lave.

Det var trætte og glade børn, der blev puttet efter alle Halloween festlighederne og de snakkede allerede om næste års Halloween fest. Jeg tænker vi gentager succesen – de voksne synes faktisk at det var lige så sjovt som børnene.

Nu går vi i stilling til jul og inden da også lige to fødselsdage på matriklen – elsker denne tid på året.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting jeg allerede elsker ved vores nye hus