Og så brød solen frem....

Fra jord til bord – nu som en del af Plantebevægelsen

plantebevaegelsenVores familie er så heldig at vi er blevet inviteret inden for hos Plantebevægelsen, der er en del af Naturli’. Plantebevægelsen er en invitation til at opdage alt det gode ved økologi og planter, siger deres mission. Og det er da lige præcis noget for vores familie, så vi er rigtig glade for at vi igennem de næste par måneder skal bidrage med både have – og køkkeninspiration til de der følger Plantebevægelsen.
Vi vil lave indlæg om hele vejen fra jord til bord – alt fra såning til dyrkning af vores frugt og grøntsager og også indlæg omkring hvordan vi så bruger vores råvarer.
Foruden os er to andre familier udvalgt til at inspirere, så hvis i følger med kan i også blive klogere på at dyrke have på terrassen og kombucha og kefir. Jeg glæder mig til også at følge de øvrige familier – jeg ved meget lidt om lige præcis de emner de skriver om, så jeg er sikker på det bliver spændende.

Du finder Plantebevægelsen lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og så brød solen frem....