[Opskrift] Marcipanhorn

Du ved du er madblogger når……

chokoladebollerHvis i spørger min familie ville de sige at listen over eksempler på min “madbloggeradfærd” er ved at være lang og nogle gange sikkert også tenderende til det pinlige (eller i hvert fald belastende til tider).

Hvis i spørger mig ville jeg nok først sige at det da ikke er så galt – altså lige indtil min familie begynder at komme med eksemplerne. So here it goes – jeg indrømmer det. Måske det nogle gange liiiiiige tager lidt overhånd. Jeg tænker at det blot er fordi jeg er så vild med det at det hele tiden ligger i baghovedet nærmest uanset hvad jeg laver.

Jeg er sådan et menneske der får mange idéer – som i virkeligt mange idéer og det betyder som regel at min hjerne kører på højtryk når det kommer til at tænke på, hvad jeg kan omsætte til gode blogindlæg nærmest uanset hvor jeg befinder mig. Måske det er i kategorien mærkeligt  – men jeg håber nok i det stille at der er nogen af jer, der genkender bare nogle af punkterne. Og hvis i gør – så laver vi en klub, for folk med “madbloggeradfærd”

Anyways – her kommer listen – skriv endelig hvis i har flere eksempler.

Du ved du er madblogger når:

 • Ingen i familien må begynde at spise før du har taget “det perfekte billede” – det går jo heller ikke at de tager noget du måske skal bruge. (mine unger står nogle gange, i bedste kirurg stil, med hænderne i vejret indtil de er sikre på jeg er færdig med at fotografere)
 • Din mad er kold, når du endelig er færdig med at fotografere.
 • Dit hjem har et “lager” af forskellige tallerkner, skåle, duge og andre props, der på ingen måder hører sammen med noget andet.
 • Du bruger udtryk som “instavenligt mad”
 • Du er irriteret over lyset på en given restaurant når du er ude og spise. (men helt seriøst – restaurant lys er bare noget møg)
 • Du kan finde på at bede din mand om at gemme døren til det legehus han er igang med at kassere i haven, fordi du tænker at det vil være den perfekte baggrund til dine madbilleder. (gæt hvor baggrunden til billedet i dette indlæg stammer fra)
 • Du har tendens til at rydde Netto’s hylder med spotvarer fordi de vil være fantastiske til dine madbilleder.
 • Du “dissekerer” et måltid inde i dit hoved når du spiser på en restaurant, fordi du har tænkt dig at genskabe den hjemme i dit eget køkken og lave en opskrift baseret på det.
 • Du ikke har plads til flere koge -og bagebøger (og alligevel køber flere fordi….. kogebøger)
 • Du holder møder med andre madbloggere og det altid foregår omkring spistetid.
 • Du holder frygteligt meget af de andre madbloggere – fordi de bare forstår dig 😉

Kan du mon genkende nogle af eksemplerne? (Please sig ja)

6 kommentarer

 • Skyldig, skyldig og skyldig ;-).
  Bortset fra at jeg ikke rigtig kender andre madbloggere. Men nu er min blog om meget andet også, jeg er mere tilbøjelig til at hænge ud med krea’erne.
  (Folks kommentar når de kommer ud i mit køkken: “Jeg har ikke set nogen have en bogreol i køkkenet…*kigger nærmere*…Er de ALLE sammen kogebøger??!?”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homestretch

   Du bliver hermed optaget i klubben – madbloggere der hænger ud med krea’erne er mere end velkomne. Kreafolk er også mega inspirerende. Jeg er vild med den med kogebøgerne – jeg har selv rigtig mange, men de er fordelt over hele huset, så her opdager folk det ikke nødvendigvis med det samme. Tusind tak fordi du kiggede forbi og skrev en kommentar – nu fik jeg også chancen for at lære en, for mig, ny blog at kende. Det ser så fint ud i dit univers – er vildt imponeret over folk der kan sy – jeg kan intet i den retning…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også skyldig:-) Jeg plejer bare at vente med at hidkalde familien til bordet, til jeg er færdig med at tage billeder. -Så alle får kold mad;-D
  Der findes ikke meget værre (foto)lys end på restauranter. For fremtiden vil jeg nøjes med at spise ude til frokost – og insistere på en vinduesplads:-)
  God søndag! Kh Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homestretch

   Du er simpelt hen selvskrevet medlem i klubben Lene. Og jeg vil gerne stjæle din idé med at spise frokost ude og insistere på en vinduesplads – og den bliver føjet til listen over eksempler. Dejlig søndag aften til dig. Kh Jette

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne simpelthen ikke lade være med at grine lidt, da jeg læste det her indlæg. Jeg kan nikke SÅ genkendende til mange punkterne, og jeg er sikker på, min kæreste vil gøre det samme. Jeg har fx også den udfordring, at lampen over mit spisebord giver et forfærdeligt lys, så det er tit nødt til at være slukket, når billederne skal tages. Og min kæreste står derfor trofast henne ved stikkontakten og venter på, jeg får taget billederne færdigt, før han tænder lystet og kommer hen og sætter sig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homestretch

   Åh den med lampen er også et klasse eksempel – tak fordi du deler. Og hvor er jeg dog glad for at jeg ikke er alene 🙂 Du er hermed optaget i klubben….

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

[Opskrift] Marcipanhorn