Genvej til nem og lækker aftensmad

DIY – fin påskepynt du nemt kan lave

paaskeharer_diy_skaalPåsken nærmer sig og selvom vi ikke har den store tradition for at pynte op til påske herhjemme vinder min passion for små kreative projekter alligevel over den tradition – også ved påsketid.

Disse små påskeharer passer perfekt til friske forårsgrene fra haven eller som ophæng på lysestager eller i vinduet. Jeg er vild med træ som materiale og påskeharerne er virkeligt nemme at lave og børn kan sagtens være med til at lave dem. Alt det materiale jeg har brugt til påskeharerne har jeg købt online hos CC Hobby – min absolutte favorit webshop når det kommer til hobbyartikler. De har i øvrigt op til 70% rabat på deres påskeudsalg lige nu. Modtager du ikke allerede deres nyhedsbrev kan du desuden få en rabatkode på 15% ved at tilmelde dig dette.
paaskeharer_diy_stepbystep
Det skal du bruge: Trækugler i forskellige størrelser – her har jeg brugt str. 2,5 cm til påskeharens hoved og str. 3,0 cm til kroppen.

Lædersnor til ophæng

Sort tusch til at tegne ansigt på påskeharen

Hvid filt til harens ører

Lim, saks

paaskeharer_diySådan gør du:

 1. Tegn ansigt på påskeharen
 2. Klip et stykke lædersnor der passer i længden til påskeharen – den skal ligge dobbelt så du kan lave en løkke foroven som påskeharen kan hænge i. Jeg brugte ca.18 cm til denne størrelse hare.
 3. Læg snoren dobbelt og træk det løse ender igennem først hoved og så krop. Bind en knude nederst så kroppen hviler på knuden.
 4. Klip små ører af filt og lim dem fast på harens hoved.
 5. Nu er de små påskeharer klar til at blive hængt op – de ser fine ud på friske grene fra haven, lysestager og i vinduet.
 6. paaskeharer_diy_close

2 kommentarer

 • Pia

  Hvor ER de søde – det skal prøves. Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homestretch

   Det er jeg så glad for at du synes – og endnu mere glad for at du har lyst til at kaste dig over projektet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genvej til nem og lækker aftensmad