30% rabat på alt hos The Body Shop

På gensyn august – et tilbageblik

blomster_i_cykelkurvAugust nærmer sig sin afslutning og det betyder samtidigt at den sidste officielle sommerdag er over os. Faktisk synes jeg det er lidt misvisende at tale om den sidste sommerdag, når der knapt har været en første.

Normalt er jeg ikke typen, der brokker mig over vejret, men hvor ville jeg dog ønske at der alligevel havde været flere solskinsdage, så vi kunne være blevet tanket op på D-vitamin, have nydt varmen og ikke mindst have grillet langt flere gange end det har været tilfældet i år.

Når det så er sagt holder jeg alligevel så meget af denne august at det heldigvis overskygger enhver snak om trist sommervejr. Måneden har budt på to fødselsdage på vores matrikel, på første skoledag for yngstebarnet, rokketænder og andre store begivenheder.

Når det kommer til bloggen har august heldigvis været solbeskinnet – hvor er jeg bare glad for at så mange læser med og endda også finder inspiration til blandt andet at bage og lave mad, når i har været forbi herinde. Kæmpe tak – det gør det så meget sjovere at skrive, når man ved folk læser med.

Et lille tilbageblik på august kommer her – med de mest populære indlæg for måneden:

glaede_paa_glasGlæde på glas – en nem og personlig gaveidé

Når man som jeg laver flest indlæg med mad som omdrejningspunktet er det faktisk overraskende, når det er noget helt andet, der indtager listen som et af de mest populære indlæg. Men når man er økonom som jeg synes man jo sjældent at statistik lyver og den er ikke til at tage fejl af. I var ret vilde med “Glæde på glas” og flere har skrevet til mig og har også selv kastet sig over projektet. Det bekræfter min egen teori om at de små ting nogle gange er de store. Skulle du være gået glip af indlægget med den hjemmelavede gave og historien bag kan du finde det lige her.

a_som_agnesFødselsdagskage ud over det sædvanlige

Kagen som jeg lavede til min datters fødselsdag var et hit hos jer læsere – og det er jeg simpelt hen så glad for (det tog SÅ lang tid at lave)
Jeg er vild med at lave anderledes kager og jeg synes at det var en sjov udfordring at tage op da min datter sagde at hendes fødselsdagskage skulle være et A pyntet med vafler og chokolade. Det er helt sikkert et af de konceptet jeg skal forfølge og forfine, for det var så sjovt at lave kagen. For mig er det noget af det mest væsentlige når jeg bager – det skal være sjovt. Find indlægget her.

lemon_cheesecake_snitMini lemon chessecake

Den havde jeg måske set komme – hvis i er bare halvt så vilde med cheesecake som jeg er det klart at det måtte blive et hit. Og så er der bare noget over konceptet mini, ikke? Jeg kunne købe hvad som helst (og spise hvilken som helst kage) når bare det er lavet som miniature – ret tosset, jeg ved det godt. Du finder de små lækre sager her.

dutch_babyDutch baby og historien om besøget hos den yngste iværksætter jeg kender

Om det var historien om mit besøg på Alfreds æggefarm eller det var opskriften i var begejstrede for er svært at svare på. Måske det var kombinationen. Under alle omstændigheder var jeg selv ret stor fan af at kunne skrive netop det indlæg, fordi jeg synes det er mega sejt at være iværksætter når man er blot 7 år gammel. Faktisk er man lidt af en superhelt i mine øjne. Hvis du ikke allerede har læst om Alfred Superhelt finder du indlægget her.

pastaretPasta med bagte kødboller og tomatsovs

Heldigvis er i også ret godt tilfredse med de af mine opskrifter, der ikke nødvendigvist har et sødt omdrejningspunkt. Det er jeg temmelig glad for, for jeg har planlagt en del flere indlæg med opskrifter, der blandt andet kan bruges når man søger inspiration til aftensmad.
Pasta er en sikker vinder hver gang hos os – der er bare noget over sådan en omgang comfortfood, ikke? Du finder opskriften lige her.

Nu står september for døren og jeg glæder mig til spændende projekter, efterårsstemning, en masse madlavning og blogindlæg. Tak fordi du læser med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30% rabat på alt hos The Body Shop